۱۳۹۶ چهارشنبه ۹ فروردين
بخشنامه ها
 

حداقل ضوابط فني و بهداشتي انبارهاي نگهداري مواد غذايي و بهداشتي

 

حداقل ضوابط فني و بهداشتي براي تاسيس و بهره برداري كارخانجات توليد و بسته بندي فراورده هاي غذايي

 
 

صدور و تمديد پروانه بهداشتي كارگاهي،كارگاه هاي توليد و بسته بندي فراورده هاي غذايي

 

صدور و تمديد پروانه بهداشتي و استفاده از ظرفيت خالي جهت صادرات

 

صدور و تمديد پروانه مسئول فني شركتهاي وارد كننده

 

صدور و تمديد پروانه هاي بهداشتي انبار هاي نگهداري مواد و فراورده هاي غذايي،آرايشي و بهداشتي

 

فهرست آفت كش هاي غيرمجاز

 

نحوه بررسي و افزايش زمان ماندگاري مواد اوليه غذايي،آرايشي و بهداشتي

 
 
 
 
 ضوابط برچسب گذاري آبليمو
 
 

تاریخ :
1394/04/31
تعداد بازدید:
693
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal