۱۳۹۶ دوشنبه ۷ فروردين
بخش افزودنيها

بخش افزودني ها

آزمايشاتي كه در اين بخش انجام مي شود عبارتند از:

1- اندازه گيري رنگ هاي موجود در مواد غذايي (به روش اسپكتروفتومتري، TLC و SPE)

2- اندازه گيري افزودني هاي مواد غذايي توسط اسپكتروفتومتر كه شامل موارد زير مي باشد:

       - سوربات پتاسيم در مواد غذايي

       - بنزوات سديم در مواد غذايي

       - نيتريت و نيترات در فرآورده هاي گوشتي

3- اندازه گيري هيدروكسي پرولين در فرآورده هاي گوشتي به روش اسپكتروفتومتري

4- اندازه گيري آهن در آرد گندم به روش اسپكتروفتومتري

 
 
 

تاریخ :
1393/12/06
تعداد بازدید:
644
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal